Szolgáltatások

  • Egyedi kiadványok, prospektusok, szórólapok készítése: 

    

   Célunk, hogy tapasztalatunkat és tudásunkat az Ön számára kamatoztatni tudjuk, teljes körűen személyre szabott munkánkkal. 

   Vállaljuk kiadványok, prospektusok és szórólapok teljes körű kivitelezését – a szerkesztéstől a kész termékig – különböző méretben és formában, határidőn belül, saját elképzeléseinek megfelelően elkészítve. 

    

   Névjegykártya

    

   Digitális világunkban a klasszikus névjegykártyák kora még nem járt le! Ma is elengedhetetlen része a személyes üzleti kapcsolatfelvételnek, hiszen stílusával és lényegre törő, rövid tartalmával az első benyomás megalapozója. 

   Ha Önnek is fontos, hogy jó benyomást keltsen üzleti partnereinél egy, az Ön elképzeléseinek megfelelő névjegykártyával, kérjen egyedi árajánlatot tőlünk! Az sem gond, ha fejben van az elképzelése, mi meg is tervezzük Önnek!

    

   Fali naptárak: 

    

   Itt az év vége? Vagy csak egyszerűen hiányzik az irodából? Esetleg ajándékba szeretné? Ön elképzeli, mi megvalósítjuk! Egyedi elképzelésének megfelelően (12+1 oldalas) falinaptár készítését vállaljuk, A4 vagy A3-as méretben. 

    

   Egyedi árajánlatot az alábbi e-mail címen kérhet: szerkesztoseg@orszagjaro.eu